Якщо щось робити – то найкраще

Дата: 21.11.2022 18:37
Кількість переглядів: 266

                                                   Фото без опису

21 листопада Будищенська громада  провела в останню дорогу 51 річного  жителя с.Лозівок  Сергія Попова, бійця 57 бригади.  Віддати шану  мужньому Воїну прийшли  рідні, близькі, друзі, знайомі, односельці, побратими.

Сергій героїчно загинув  6 жовтня 2022 року на Херсонщині від отриманих травм несумісних із життям під час  виконання бойових завдань.Був прикладом відваги  та героїзму, кажуть ті, хто добре його знав.

Народився Сергій 6  вересня 1971 року в с.Мала Дівиця Прилуцького району Чернігівської області. З 1975 року сім’я Попових проживає в с.Лозівок. Навчався Сергій в Будищенській та Мошнівській школах. Закінчив Компаніївський технікум та здобув спеціальність ветлікаря. Працював у колгоспі  ветлікарем, рибаком - в місцевому рибколгоспі «Вільшанка»,  охоронцем - в мережі магазинів «Абсолют». Був одружений, виховав дочку та сина.

У 2015-2016 роках боронив кордони України на Сході, приймаючи участь в  АТО, куди пішов добровольцем.І таким  він був у всьому – якщо йти, то до кінця. Якщо щось робити – то найкраще. Цілеспрямований, надійний та щирий. І справді Герой…

Поховали  Сергія на місцевому кладовищі в с.Лозівок зі всіма почестями. Ще один наш Воїн-захисник став янголом-охоронцем на Небесах. Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю Героя. Світлий, добрий спомин про захисника назавжди залишиться в наших серцях та спогадах.

Будищенська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого, який до останньої хвилини свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу. Спочивай з Богом, наш Герою. Вічна і світла пам’ять.

Пам’ятаймо якою ціною Україна сьогодні виборює незалежність!

                                               Сільський голова  Григорій ПРИХОДЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь