Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Якщо щось робити – то найкраще

Дата: 21.11.2022 18:37
Кількість переглядів: 186

                                                   Фото без опису

21 листопада Будищенська громада  провела в останню дорогу 51 річного  жителя с.Лозівок  Сергія Попова, бійця 57 бригади.  Віддати шану  мужньому Воїну прийшли  рідні, близькі, друзі, знайомі, односельці, побратими.

Сергій героїчно загинув  6 жовтня 2022 року на Херсонщині від отриманих травм несумісних із життям під час  виконання бойових завдань.Був прикладом відваги  та героїзму, кажуть ті, хто добре його знав.

Народився Сергій 6  вересня 1971 року в с.Мала Дівиця Прилуцького району Чернігівської області. З 1975 року сім’я Попових проживає в с.Лозівок. Навчався Сергій в Будищенській та Мошнівській школах. Закінчив Компаніївський технікум та здобув спеціальність ветлікаря. Працював у колгоспі  ветлікарем, рибаком - в місцевому рибколгоспі «Вільшанка»,  охоронцем - в мережі магазинів «Абсолют». Був одружений, виховав дочку та сина.

У 2015-2016 роках боронив кордони України на Сході, приймаючи участь в  АТО, куди пішов добровольцем.І таким  він був у всьому – якщо йти, то до кінця. Якщо щось робити – то найкраще. Цілеспрямований, надійний та щирий. І справді Герой…

Поховали  Сергія на місцевому кладовищі в с.Лозівок зі всіма почестями. Ще один наш Воїн-захисник став янголом-охоронцем на Небесах. Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю Героя. Світлий, добрий спомин про захисника назавжди залишиться в наших серцях та спогадах.

Будищенська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого, який до останньої хвилини свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу. Спочивай з Богом, наш Герою. Вічна і світла пам’ять.

Пам’ятаймо якою ціною Україна сьогодні виборює незалежність!

                                               Сільський голова  Григорій ПРИХОДЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь