Протидія торгівлі людьми

Дата: 26.07.2023 10:05
Кількість переглядів: 158

Задля підвищення обізнаності населення щодо існуючого механізму надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми, забезпечення належного доступу до гарантованих державою соціальних послуг, проводиться інформаційно-просвітницькі заходи до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми. 

Всесвітній день протидії торгівлі людьми, що відзначається 30 липня, має особливе значення для всієї світової спільноти. Започаткований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 2013 році, цей день акцентує увагу на проблемі порушення прав людини, яка залишається актуальною для кожної країни світу.

Мільйони людей, серед яких є жінки, діти і чоловіки, стають жертвами цього жахливого злочину, що не залежить від соціального, економічного чи культурного середовища.

На жаль, Україна також стикається з цією проблемою через воєнний стан, збільшуючи ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами. Змушені переїжджати із зони бойових дій в інші регіони або за кордон, багато громадян стають вразливими перед зловмисниками, які можуть використовувати їх.

Тому зараз наша головна мета - залучення уваги до цієї проблеми і підтримка постраждалих. Ми повинні говорити про це відкрито, адже лише разом ми зможемо створити сильну мережу підтримки та запобігти недоброчесним проявам.

Всесвітній день протидії торгівлі людьми - наша спільна боротьба! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь