Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформує:

27 Квітня, 2023 р., 14:04
Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших в історії людства техногенних катастроф — аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх постраждалих та згадуємо подвиг ліквідаторів, які віддали своє життя, рятуючи інших🕯️
21 Квітня, 2023 р., 11:04
Живете в Україні, але не маєте громадянства? Дізнайтеся, які сервіси доступні для іноземців та іммігрантів, на Гіді з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
04 Квітня, 2023 р., 15:59
Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
27 Березня, 2023 р., 16:09
Держава прагне забезпечити якісну освіту, розвиток цифрових технологій та розширення можливостей для студентів в рамках міжнародної співпраці.
15 Березня, 2023 р., 12:33
Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем. Саме вони допомагають нам піклуватись про тварин та перевіряти безпеку харчових продуктів — молока, м’яса та інших.
08 Березня, 2023 р., 11:46
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмеження використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.
06 Березня, 2023 р., 15:00
Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина.
23 Лютого, 2023 р., 10:55
Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях.
14 Лютого, 2023 р., 16:42
Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни.
10 Лютого, 2023 р., 12:37
Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь