Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2023 р., 17:37
Черкаська обласна військова адміністрація разом з партнерами створили веб-сторінку „Платформа ветерана „Черкаський вимір“, який сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя. На даному сайті зібрано й упорядковано всю необхідну для ветеранів інформацію. Платформа містить алгоритми пошуку зниклих безвісти, набуття статусу ветерана війни, переліки пільг як державного рівня, так і в розрізі тергромад, медична допомога та реабілітація, пенсійне забезпечення, професійна освіта, започаткування власної справи, грантові можливості та багато інших інструментів.
02 Серпня, 2023 р., 09:42
Прибуваючи на місце надзвичайної ситуації, зазвичай рятувальники не лише гасять пожежу, але й надають домедичну допомогу постраждалим, чим нерідко рятують життя. На жаль, в умовах постійних обстрілів цивільної інфраструктури з боку армії РФ, навички надання першої домедичної допомоги є надзвичайно актуальними, адже саме вони можуть “подарувати” безцінний час потерпілим до прибуття медичних працівників.
29 Липня, 2023 р., 19:22
Від російських окупантів у Іванівці залишилися лише страшні спогади та «мертва» військова техніка.
08 Травня, 2023 р., 19:04
08 травня 2023 року у Свидівоцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки – вшанування пам’яті випускника школи Андрія Петренка.
01 Травня, 2023 р., 18:02
Жахіття, яке не закінчується та не припиняється...
28 Квітня, 2023 р., 16:45
Будищенська громада долучилася до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та провела місячник благоустрою на своїй території. До заходу були залучені працівники місцевого самоврядування, комунальних установ, закладів освіти та учні шкіл. До прибирання приєдналися і БО «БФ «МХП-Громаді» та ДП «Перемога Нова», які допомогли інвентарем, робочою силою та зеленими насадженнями. Спільним зусиллями було прибрано територію громади, упорядковано паркові зони та території кладовищ, висаджені зелені насадження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь