Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття поліцейської станції

Дата: 22.02.2023 14:46
Кількість переглядів: 184

Сьогодні на службу заступив поліцейський офіцер громади капітан поліції Юрченко Сергій Миколайович. 

Фото без опису

Поліцейський офіцер громади – це один із кроків у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на її благо, а й житиме тут. Головним завданням ПОГ – орієнтуватися на потреби жителів, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

Фото без описуФото без опису

На захід завітали начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко, ГоловаЧеркаської районної ради Олександр Василенко, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій  Прокопенко.

Цей проект не був би реалізований без допомоги БО «БФ «МХП-Громаді». За кошти місцевого бюджету 720 тисяч гривень був закуплений автомобіль для поліцейського офіцера Renualt Duster. Але у зв’язку з воєнним станом, коштів для реалізації не вистачало. Тому Будищенська сільська рада звернулася з проектом «Безпечна громада» Поліцейський офіцер громади» до Благодійного фонду «МХП-Громаді» за допомогою в його реалізації, а саме: капітальний ремонт приміщення та закупівля оргтехніки на суму 338,5 тисяч гривень. Як завжди, ДП «Перемога Нова» та Благодійний фонд не залишаються осторонь та долучаються до реалізації проектів та ідей громади. Завдяки проекту поліцейському офіцеру забезпечені комфортні умови праці та відпочинку з усім необхідним.  

Громада вдячна директору ДП "Перемога Нова" Сергію Міщенку директору Благодійної організації "Благодійний фонд "МХП-Громаді" Тетяні Волочай за підтримку в реалізації проекту "Поліцейський офіцер громади".

Фото без описуСЛУЖИТИ ТА ЗАХИЩАНИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь