Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Члени Добровільної пожежної команди Будищенської сільської територіальної громади прийняли участь в тренінгу з першої домедичної допомоги!

Дата: 02.08.2023 09:42
Кількість переглядів: 108

Прибуваючи на місце надзвичайної ситуації, зазвичай рятувальники не лише гасять пожежу, але й надають домедичну допомогу постраждалим, чим нерідко рятують життя. На жаль, в умовах постійних обстрілів цивільної інфраструктури з боку армії РФ, навички надання першої домедичної допомоги є надзвичайно актуальними, адже саме вони можуть “подарувати” безцінний час потерпілим до прибуття медичних працівників.

Саме тому, в рамках Проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми “U-LEAD з Європою” і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, 27-28 липня було проведено тренінг з першої домедичної допомоги для представників ДПК громад-учасниць проєкту. 

Фото без опису

Наші “Вогнеборці” пройшли універсальний тренінг та навчилися надавати першу допомогу при невідкладних станах і різних видах травм: критичних кровотечах, опіках, переломах, вивихах, ударах тощо. Також  підвищили вміння користуватися спорядженням медичної сумки, яка була передана нашій громаді в рамках попередніх етапів проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Після успішного опанування навичок, які нерідко здатні врятувати життя у критичній ситуації, наші Добровольці отримали сертифікати про проходження тренінгу відповідно до стандартів Integrated 2010 & 2015 AHA and American Red Cross Guidelines for First Aid.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь