Вклоняємося пам'яті Героя!

Дата: 22.01.2024 16:17
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

19 січня 2024 року Будищенська громада провела до Небесного війська свого Героя, захисника України Сергія Івановича Міняйла.

Вклонитися пам’яті Героя, розділити біль непоправної втрати з рідними прийшли жителі громади, друзі, бойові побратими, представники влади, знайомі.

Сергій стояв на захисті своєї країни, віддано боровся з російськими окупантами та вірив у перемогу.  З початку повномасштабного вторгнення одним із перших був у рядах місцевого загону територіальної оборони, а з осені 2022 року проходив службу у званні старшого солдата на посаді старшого водія 1 аеромобільного взводу 3 аеромобільної роти 122 батальйону 81 бригади Збройних Сил України.

На жаль, 07 грудня 2023 року Захисник загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в районі смт Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Сергій народився 29 жовтня 1983 року в селі Будище. Закінчив Будищенську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Захоплювався спортом, туризмом, цікавився історією рідного краю, любив подорожувати. Після закінчення школи працював робочим у лісництві, у ДП «Перемога Нова».

У загиблого залишились дев’ятирічний син, сестра та брат.

Про Сергія згадують: добрий, порядний, ввічливий, чесний, відповідальний, товариський, мужній, трудолюбивий.

Герой, воїн, захисник, відважний син своєї Батьківщини. Він був справжнім патріотом України, незламним Воїном, котрий боронив її суверенітет стільки, скільки мав сил, віддавши найдорожче — власне життя за вільне майбутнє кожного з нас.

Поховали  Сергія на місцевому кладовищі в с.Будище зі всіма почестями.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Схиляємо голови в глибокій скорботі з приводу тяжкої втрати.

Пам’ятаємо, якою ціною Україна сьогодні виборює Незалежність!

Ми не маємо права забувати про подвиг нашого земляка!

Герої не вмирають! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь