Будищенська громада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна довідка

Дата: 22.02.2024 11:28
Кількість переглядів: 64

Робочою групою, утвореною відповідно до розпорядження сільського голови від 18.01.2024 №08 опрацьовано пропозиції структурних підрозділів щодо переліків набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 р. № 835.


Обмеження доступу до інформації може здійснюватись відповідно до частини другої статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації» при дотриманні сукупності таких вимог:

  • виключно в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи кримінальним правопорушенням, для охорони здоров’я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя;
  • розголошення інформації може завдати істотної шкоди цим інтересам;
  • шкода від оприлюднення такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні.

 

Відповідно до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Будищенській сільській раді та її виконавчому комітеті, затвердженого розпорядженням сільського голови від 28.12.2021 № 235, на виконання вимог Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та враховуючи нормативно-правові акти Черкаської обласної військової адміністрації відомості, що містяться в картах; відомості про топографічні, спеціальні або цифрові карти чи плани населених пунктів віднесено до відомостей, що становлять службову інформацію.

Інформація не може поширюватися в інтересах національної безпеки та територіальної цілісності України. Розголошення такої інформації може завдати істотної шкоди цим інтересам. Адже інформація може бути використана ворогом, шкода від оприлюднення такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні.

Робочою групою визначено перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню на Єдиному порталі відкритих даних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь